Zoya Enchanted – spectacol de straluciri metalice

zoya enchanted

Zoya Enchanted Winter 2016/2017 este o colectie de iarna absolut spectaculoasa. Fiecare nuanta a fost creata pentru a aduce un pic de magie pe unghiile voastre!

Iarna este anotimpul perfect pentru a lasa nude-urile la o parte si pentru a indrazni sa iesim din anonimat cu niste nuante curajoase si pline de stralucire. Iar Zoya Enchanted este colectia perfecta pentru a obtine o manichiura deosebita, pe care este imposibil sa nu o remarci.

Zoya Saint

Saint este o nuanta de albastru metalic cu un strop fermecat de magenta, pur si simplu perfect pentru zilele in care simti ca meriti sa fii rasfatata.

Zoya Olivera

Olivera este o culoare cameleon cu baze metalice de indigo si nuante de verde si violet. Efectul este unul fenomenal de atractiv.

Zoya Elphie

Elphie este un verde smarald fermecator cu o sclipire de verde dulce deschis, in formula Zoya care ne-a cucerit deja – Pixie Dust Matte Sparkle!

Zoya Alice

Alice este o culoare metalica cu baza de mov – afina si nuante de magenta si minunate sclipiri de albastru. O combinatie perfecta in aceeasi formula consacrata Pixie Dust Matte Sparkle!

Zoya Waverly

Waverly este o oja careia nu-i vei putea rezista! Este un albastru safir intens intr-o combinatie ametitoare cu paiete indigo. Rezultatul este pur si simplu hipnotic.

Zoya Lorna

Lorna ne duce cu gandul la cele mai zemoase fructe de padure intr-o combinatie delicioasa cu straluciri dulci de roz. Se aplica foarte usor in aceeasi formula minunata Pixie Dust Matte Sparkle.

Daca si tu te-ai indragostit de colectia Zoya Enchanted, comanda-ti nuanta preferata AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *