Cum se aplica oja semipermanenta

cum se aplica oja semipermanenta

Oja semipermanenta este, cu siguranta, cel mai in voga trend atunci cand vine vorba de manichiura si pedichiura. Aceasta se potriveste pe toate tipurile de unghii si, in comparatie cu lacul obisnuit care dureaza doar cateva zile, oja semipermanenta ramane intacta timp de 2-3 saptamani.

Cum se aplica oja semipermanenta

Exista doua modalitati pentru a obtine o manichiura sau pedichiura care sa dureze cel putin doua saptamani. Poti alege sa te duci in salon, unde aplicarea ojei dureaza aproximativ 45 minute. Oja se va aplica in doua straturi, iar dupa fiecare strat unghiile vor fi expuse razelor UV. La final se va aplica lacul protector, ce are rolul de a mentine intensitatea si stralucirea culorii.

Pretul unei astfel de manichiuri este ceva mai mare decat in cazul ojei normale, dar considerabil mai mic decat in cazul unghiilor cu gel.

Pot sa aplic oja semipermanenta acasa? Da!

Daca nu ai timp sa te duci la salon, poti alege sa iti faci manichiura cu oja semipermanenta chiar acasa la tine. Procedeul de aplicare este acelasi, insa pentru majoritatea produselor vei avea nevoie de o lampa UV.

Noi iti oferim, insa, si posibilitatea de a-ti face unghiile cu oja semipermanenta care nu necesita lampa UV

cum se aplica oja semipermanenta fara lampa

ibd Advanced Wear se aplica foarte usor si se usuca normal, asadar nu necesita lampa. Astfel te vei putea bucura de unghii cu o stralucire de diamant timp de doua saptamani, chiar daca gatesti, speli vase sau faci curatenie. Vei fi in orice moment gata de o intalnire!

Tot ce trebuie sa faci este sa aplici pe unghiile naturale, curatate si degresate, un strat subtire de Base Prep si sa astepti sa se usuce complet. Apoi aplica culoarea ta preferata in doua straturi, iar la final sigileaza cu un strat subtire de Top Coat.

Fara lampa, fara ciobire, fara stres!

Comanda-ti acum oja ta preferata de aici.

One thought on “Cum se aplica oja semipermanenta

  1. Pingback: Cum sa indepartezi oja semipermanenta acasa - ANKO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *